Menu

Miel's Recent Activity

Crazy Druid Stout by Nemeton Brewing

Miel Blok is drinking a Crazy Druid Stout by Nemeton Brewing at Bij Miel aan de toog

LCI. Dennis dacht dat hij dit bier kon verstoppen op Untappd… Maar nee hoor! Michael, Tobias en ik mocht een flesje samplen. Topspul, deze jenever infused Blood Ritual. De jenever is natuurlijk The Crazy Druid. Een kruidige toevoeging. Very well done.

Bottle Bottle

Tagged Friends

Check-in Photo

Treebeard by Brouwerij Alvinne

Miel Blok is drinking a Treebeard by Brouwerij Alvinne at Bij Miel aan de toog

LCI. Een klappie in de nek van ome Glenn. Mijn favoriete pop van Sesamstraat zou er een hartgrondige “Poe hé” aan wijden, maar hij mag dan weer niet drinken. Zoet en plakkerig. Alcoholisch en verwarmend. Beter had ik dit op de rand van mijn bed gedronken.

Bottle Bottle

Tagged Friends

Check-in Photo

Dread & Breakfast by Revolution Brewing Company

Miel Blok is drinking a Dread & Breakfast by Revolution Brewing Company at Bij Miel aan de toog

LCI. Michael bracht deze stout mee als pairing bij de gezouten pinda’s. Heel veel chocolade en kokos. Joe Jackson zong op de achtergrond over Real Men terwijl ik nog een blokje esdoornhout op het vuur gooide. Een tafereeltje.

Can Can

Tagged Friends

Check-in Photo

Franc by Tommie Sjef

Miel Blok is drinking a Franc by Tommie Sjef at Bij Miel aan de toog

LCI. De Baas bracht nacho’s en wij, het nederige Gepeupel van de Overkapping, verwelkomden haar als ware ze Melchior met goud. En o ja, we hadden Tommie Sjef. Ook best goud, met een vineus randje. Je zou het bijna normaal gaan vinden.

Bottle Bottle

Tagged Friends

Check-in Photo

3 Fonteinen x De Cam Geuze by Brouwerij 3 Fonteinen

Miel Blok is drinking a 3 Fonteinen x De Cam Geuze by Brouwerij 3 Fonteinen at Bij Miel aan de toog

LCI. Is het nou geuze of gueuze? Die vraag spookte door mijn hoofd tijdens het drinken. Blijkbaar was dit bier zo goed dat ik me druk begon te maken over losse letters. Heerlijk zuur en funky. Ik wil verhuizen naar de Zennevallei.

Bottle Bottle

Tagged Friends

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE