Menu

Bjorn's Recent Activity

That Psycho Chick by White Pony Microbrewery

Bjorn W is drinking a That Psycho Chick by White Pony Microbrewery

Dit is ook weer een fijne knaller van White Pony. Mooie rokerige geur, met een kruidige smaak, de sherry ba is goed herkenbaar. Ook lekker sticky, zoutig en iets scherp met een droge afdronk. Specifieke smaak, maar hier hou ik van!

Purchased at Kuva Dranken

Bottle Bottle

The Gondolier (Level 7) Earned the The Gondolier (Level 7) badge!

Check-in Photo

School of Weizenbock by Milky Road Brewery

Bjorn W is drinking a School of Weizenbock by Milky Road Brewery

Dit is (verrassend) een mooie combi tussen een bock en een weizen. Caramel en moutigheid met de herkenbare bananen tonen van een weizen. Lekker vol van smaak. Goed bezig Ramon en Saskia! Gaaf artwork weer trouwens!

Bottle Bottle

Check-in Photo

Fantastic Haze by Sierra Nevada Brewing Co.

Bjorn W is drinking a Fantastic Haze by Sierra Nevada Brewing Co.

Fantastic colour n haze. Tegen het oranje aan, naast citrus ook sinaasappel im de geur. Tevens in de smaak citrus en sinaasappel met een redelijk vol mondgevoel met flink wat suikers. Echt te zoet wmb. Daardoor verwijnt de hop naar de achtergrond. Jammer.

Purchased at Sligro Doetinchem

Can Can

I Believe in IPA! (Level 99) Earned the I Believe in IPA! (Level 99) badge! 2X (Level 52) Earned the 2X (Level 52) badge!

Check-in Photo

Duuster Vat by Achterhoeks Genot

Bjorn W is drinking a Duuster Vat by Achterhoeks Genot at Untappd at Home

Mooie barrel aged versie van Duuster Grei, gerijpt op HeavenHill Bourbon vat. Zoete geur, iets van rozijnen en qua smaak ook wat droppigs, zelfs wat medicinaal. Mooi sticky mondgevoel en vol van smaak. Mis wat koolzuur en schuimkraag.

Bottle Bottle

Check-in Photo

Duuster Grei by Achterhoeks Genot

Bjorn W is drinking a Duuster Grei by Achterhoeks Genot

De geur doet een volle quadrupel vermoeden maar de smaak is vrij 'licht' met vooral wat zoetigheid en iets droppigs in de smaak. Het mondgevoel is redelijk sticky, dus je verwacht body maar dat vind je niet helemaal terug. Wel lekker in een stoof

Purchased at PLUS Peperkamp

Bottle Bottle

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE