Menu

Jopenkerk Haarlem

Brewery, Bar, Restaurant

2 Gedempte Voldersgracht Haarlem, Noord-Holland ( Map )

+31 23 533 4114

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Where

Gedempte Voldersgracht 2Haarlem,

Barrel Aged proeverij

Thursday, May 10th • 7:30 PM CEST - 10:30 PM CEST

Hosted By Jopenkerk Haarlem + Add to Calendar

Een unieke proeverij van houtgelagerde bieren. Tijdens deze proeverij serveren wij vijf verschillende Barrel Aged bieren samen met een proefglas van het oorspronkelijke drankje welke in het vat heeft gezeten.

Op woensdag 16 mei is er weer een barrel aged proeverij in de Jopenkerk Haarlem. De avond start om 19.30 uur met een introductie van de gastheer. Hij zal meer vertellen over barrel aging bij craft bierbrouwerij Jopen. Vervolgens wor1den er barrel aged bieren in 5 verschillende ronden geserveerd (proefglazen). Telkens wordt hier een proefglas naast geserveerd met daarin het drankje dat oorspronkelijk in het houten vat zat.

Barrel aged Jopenbieren
Bij Jopen zijn we voortdurend aan het innoveren en grenzen aan het verleggen. Een aantal Barrel aged bieren van Jopen zijn uitgebracht in limited editions. Waaronder de Don’t tRYE this @home serie. Deze waren gelagerd op verschillende houtenvaten waaronder in Linie Aquavit, Cognac, Forester, Ledaig, Sherry en Tres Hombres barrels.

Doel van de proeverij
Tijdens deze proeverij leer je meer over barrel aging en proef je een verscheidenheid aan smaken. Daarnaast gaan we gezamenlijk op zoek naar herkenning in het oorspronkelijke drankje. Herken jij deze smaak ook in het bier?Ee

Where

Gedempte Voldersgracht 2Haarlem,

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE