Menu

Jopenkerk Haarlem

Brewery, Bar, Restaurant

2 Gedempte Voldersgracht Haarlem, Noord-Holland ( Map )

+31 23 533 4114

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Where

Gedempte Voldersgracht 2Haarlem,

Limiteds & Rarities

Wednesday, April 11th • 7:30 PM CEST - 10:30 PM CEST

Hosted By Jopenkerk Haarlem + Add to Calendar

Zet je zintuigen op scherp! Doe mee met de Limiteds & Rarities Proeverij van Jopen en ontdek exclusieve en onverwachte smaakcombinaties. De gastheer van de avond zal iedereen meenemen naar de verhalen die achter de bieren schuilgaan.

De limiteds en rariteiten van Jopen staan centraal tijdens deze proeverij. Het belooft een bijzonder gevarieerde proeverij te worden. In zes rondes zullen er zes proefglazen geserveerd worden met daarnaast een hapje of een ingrediënt welke terugkomt in het bier. Vervolgens proef je beide producten om de smaken te vergelijken.

Neem bijvoorbeeld Jopen Meesterstuk 2017. Hiernaast kunnen we gember, Keltisch zeezout of cacao nibs proeven, omdat deze ingrediënten in het bier zijn verwerkt. En wat is dan een rariteit tijdens de proeverij? We verklappen natuurlijk niet alles, maar denk eens aan een overjarig Jopenbier. We ontdekken wat rijping heeft gedaan met de smaak. Wordt het bier lekkerder na verloop van tijd of is het juist geen bewaarbier?

Where

Gedempte Voldersgracht 2Haarlem,

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE