Menu

Líp jak na světě

Pub, Beer Bar, Brewery

113/17 Grohova Jihomoravský, Jihomoravský ( Map )

+420 777 306 982

113/17 Grohova Jihomoravský, Jihomoravský (Map)

+420 777 306 982

www.lipjaknasvete.cz

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Where

113/17 GrohovaBrno-střed, Jihomoravský kraj

Slavíme 4. narozeniny! Anniversary Beer Fest!

Tuesday, January 21st • 4:00 PM CEST - Sunday, January 26th • 11:00 PM CEST

Hosted By Líp jak na světě + Add to Calendar

Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Již čtyři roky Vám nabízíme co možná nejlepší řemeslná piva, kterých jste u nás mohli ochutnat několik stovek. Na oslavu jsme pro vás opět nachystali narozeninový festival plný skvělých piv!
Letos budeme slavit především se skvělým švédským pivovarem Brewski, který dodá hned 3 piva, estonskou Pohjalou, kterou budou reprezentovat dvě piva a na čepu je doplní fantastický belgický pivovar Alvinne.

Na čepu budou:
Põhjala (EE) - Intergalaktická New England IPA "Kosmos" uvařená s mocným množstvím chmelů Citra a Mosaic. Parádní ovocné aroma, šťavnatá chuť a parádní pitelnost!
Põhjala (EE) - Další kousek z pivovaru z estonského Tallinu, u nás jej narazíme jako už 4 kousek z tohoto pivovaru během tohoto měsíce. Torm je brusinkami, medem a květy vřesu ochucené netradičně silné Gose (8%ABV), která kromě příjemné kyselosti disponuje jemně slanou chutí.
Alvinne (BE) - Protože jsme více měné naučili pít Brno pořádné kyseláče, nemůžeme na oslavu vynechat na víně uzrálé Cuvée Sofie od belgických mistrů oboru Alvinne. V chuti se spojuje výrazná kyselost s trpkostí a vůni červených vín z Bordeaux!
Brewski (SE) - Velkým tahákem bude švédský pivovar Brewski, který u nás na čepu bude vůbec poprvé a od kterého máme hned tři piva! První vám představíme Silent Whisper, což je Imperial Stout uvařený s "tunou" čerstvých kokosů. Výborný balanc hořkosti a sladké chuti s jemnou mléčnou linkou.
Brewski (SE) - Mango Double IPA "Mangofeber". Toto pivo je jejich vůbec první, které uvařili a mango a pořádná dávka chmelů opanuje chuťové buňky starým, mladým, mužům i ženám! :)
Brewski (SE) - A poslední nyní ohlášené pivo bude naprostý masakr! "Triple Berry Pie" je Berlinner Weisse uvařené s borůvkami, malinami, černým rybízem a dochucené vanilkou. Whaaat? Topka!

Brewski (SE) - Triple Berry Pie / Fruited Berlinner Weisse 4%ABV
Brewski (SE) - Mangofeber / Mango Double IPA 8%ABV
Brewski (SE) - Silent Whisper / Imperial Stout 10%ABV
Põhjala (EE) - Torm / Fruited Gose 8%ABV
Põhjala (EE) - Kosmos / NEIPA 5,5%ABV
Alvinne (BE) - Cuvée Sofie / Sour Ale 8%ABV

Where

113/17 GrohovaBrno-střed, Jihomoravský kraj

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE