Menu

Håndverkeren

Pub, Gastropub, Music Venue, Restaurant

Rådhusgaten 15, Øvre Torv Kristiansand, Vest-Agder ( Map )

+47 38 04 02 00

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Where

Rådhusgaten 15, Øvre TorvKristiansand,

Amund Maarud og Magnus Berg // Håndverkeren

Saturday, March 10th • 9:00 PM CEST - Sunday, March 11th • 12:00 AM CEST

Hosted By Håndverkeren + Add to Calendar

Kom å opplev Norges tøffeste live pakke bestående av rockehelt Amund Maarud og norges nye gitarhelt Magnus Berg!!

Amund Maarud - Gitar/vokal
Magnus Berg - Gitar Vokal
Bo Berg - Bass
Tomas Pettersen - Trommer







Presseskriv Amund:

Amund Maarud avslutter sin trilogi som begynte med Spellemannsprisvinnende “Electric” og fortsatte med nominerte “Dirt.” Det gjøres klart til releasekonsert på Parkteateret 18.mars.
“Dette er plata der jeg oppsummerer mine rockerøtter i ei låtbasert plate, “ sier Amund. Der mange ville gjort det lettere for seg selv og trykket inn “Black Crowes- knappen” og kjørt på formatert bluesrock, tar Amund større musikalske sprang enn noen gang på dette albumet.
Han åpner i den Racounteurs og Kings of Leon inspirerte “No Love Between Us” før han skyter videre inn i “Wild Child”. Sistnevnte låt leder tankene over på inspirasjonskilder som The Black Keys og Gary Clark Jr. Her serverer også Amund platas tydelige gitarhøydepunkt og viser igjen at han er en av landets beste gitarister.
På “Love That Burns” hører vi Maarud på sitt mest syrete hittil i ei åpen og luftig låt som ender i en lang jam i gata til Wilco. Deretter fyrer han inn i den energiske singelen Sticky, der både Eagles of Death Metal og Queens of The Stoneage lurer i krokene. Førstesingelen “Her Favorite One” med Malin Pettersen på gjestevokal har fått en solid remiks og fremstår som enda mer typete og mørkere denne gang. Albumet ender i den mørke rockevalsen “12 Step Waltz” og man sitter igjen med inntrykket av en artist som har visjoner på tvers av sjangre og båser.
Amund Maarud slutter aldri å overraske og dette er en ny og spennende safari i hans musikalske univers. Albumet er spilt inn av Henrik Maarud i guttas Snaxville Recordings i Skogbygda. Henrik spiller selvfølgelig også trommer på hele plata, brødrene har fulgt hverandre tett musikalsk siden 4 og 6 årsalderen. Volt er den 9. plata de gir ut sammen.
Amund Maarud er Spellemannsprisvinner, kjent som energisk liveartist, tidligere frontmann i rockebandet The Grand og sist hørt på plate på norsk med selveste Toralf Maurstad. I tillegg er han Prøysentolker med KORK og Blå Prøysen og opptrådte på Øyafestivalen 2014 med duoen Morudes.


Presseskriv Magnus:

Den Nye Gitarhelten

Det er på scenen, foran sitt publikum, 21 år gamle Magnus Berg aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstremferdigheter på gitar, sin røffe vokalt og sitt ‘tighte’ band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country og americana. Hvor han på sin unike måte tolker såvel gamle storheter sin musikk, og sin egen. Bergs talent har allerede i en årrekke bragt han til festivaler og klubbscener i Europa og til soulmusikken og blusens hjemland, USA.

Magnus Berg plukket opp gitaren allerede som 6-åring, og konsertdebuten fikk han seks år senere under Kraftfestivalen. Som 15-åring laget han sitt første album Going to St. Pete hvor han fikk med seg sin gode venn og mentor Mike Zito (Royal Southern Brotherhood) på tre låter.

I 2014 kom Cut Me Loose - et album som fikk svært gode anmeldelser, gikk til topps på Roots Music Report (hvor de lå i 30 uker), ble kåret til «Årets album-nykommer» av bluesbladet Blues Blast Magazine og som fikk heftig radiorotasjon i statene.

I september 2017 kom oppfølgeren "In My Shoes". På dette albumet har han lagt alt av coverlåter på hylla og byr for første gang på et album med kun eget materiale. Albumet inneholder flere låter som virkelig understreker at Berg ikke bare kan sin blues, men også er en mann med dyp kunnskap og forståelse for vintage soulmusikk. Med seg på albumet In My Shoes har han, som alltid, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen.

Nå har Berg startet på et nytt album som slippes i 2018. Da krysser han over til et mer "rocka" uttrykk ala inspirasjonskilder som Queens Of the Stone Age, Black Keys, Jack White/Whitestripe og AC/DC. Dette blir en sjangerkryssning av rock, disco, pop og selvfølgelig litt blues.

Where

Rådhusgaten 15, Øvre TorvKristiansand,

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE