Menu

De Bierbrigadier Tilburg

Beer Store

39 Telefoonstraat Tilburg, Noord-Brabant ( Map )

+31 6 52321199

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Homebrew Sunday Funday #5

Sunday, February 25th • 2:00 PM CEST - 5:00 PM CEST

Hosted By De Bierbrigadier Tilburg + Add to Calendar

Een onverwacht leuke bijkomstigheid aan het hebben van een bierwinkel is dat klanten me hun thuis gebrouwen bieren komen brengen, benieuwd naar wat ik er van vind.

Deze 'homebrews' proef ik met plezier maar voor deze thuisbrouwers is het natuurlijk veel leuker om nog een paar extra meningen te horen.

Daarvoor is er Homebrew Sunday Funday!

Kom zondag 25 februari naar De Bierbrigadier met je zelf gebrouwen bier en laat het proeven door de deskundige ;-) klanten van De Bierbrigadier Tilburg. Én proef zelf mee natuurlijk!

Ook als je pas net begonnen bent met brouwen ben je natuurlijk van harte welkom, wellicht leer je nog wat van de meer ervaren thuisbrouwers.

Natuurlijk mag je je bier ook eerder afgeven mocht je niet kunnen die dag. We beloven je feedback op Untappd of op deze pagina.

Ook als je niet brouwt ben je bij deze uitgenodigd, we hebben immer ook proevers nodig. Voorwaarde is wel dat je feedback geeft op Untappd of deze pagina.

December slaan we even over, maar vanaf januari is het dan weer iedere laatste zondag van de maand Homebrew Sunday Funday.

* 28-01-2018 Homebrew Sunday Funday #4
* 25-02-2018 Homebrew Sunday Funday #5
* 25-03-2018 Homebrew Sunday Funday #6
* 29-04-2018 Homebrew Sunday Funday #7
* 27-05-2018 Homebrew Sunday Funday #8

Where

Telefoonstraat 39Tilburg,

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE