Menu

Café Langebro Ølbar

Bar, Café

1B Islands Brygge København, Region Hovedstaden ( Map )

+45 32 95 85 91

1B Islands Brygge København, Region Hovedstaden (Map)

+45 32 95 85 91

http://cafelangebro.dk/

Receive Venue Notifications

Receive alerts via Untappd on your mobile device when this venue adds new beers and/or events!

Choose notifications

Bryggeriet Åben - TTO and meet the brewer

Thursday, November 8th • 7:00 PM CEST

Hosted By Café Langebro Ølbar + Add to Calendar

Åben er et lokalt, dansk bryggeri med fokus på smagfulde og humle-kraftige øl. Malten dyrkes på markerne rundt om bryggeriet, og alt øllet bliver lavet på vores eget bryggeri i Kolding. Vi hylder i alt sin enkelthed Åbenhed, derfor navnet Åben. Værende åbenhed omkring de øl som vi brygger, åbenhed overfor nye ideer og åbenhed over for andre.

Fokus er på amerikanske og “velhumlede” IPA’er. Vores første øl – "Bryg nr. 61 – IPA" – hedder bryg nr. 61, fordi vi brugte 61 forsøg på at nå til denne opskrift.Vi ønsker med bryggeriet at udbrede kendskabet til øl, ølproduktion samt de bagvedliggende processer: produktion af bygmalt, humle og gær – alt det som bruges til at lave øl. Derfor producerer vi også vores egen byg på marken lige rundt om bryggeriet.

Navnet Åben er blandet andet en hyldest til den åbenhed, der er i ølbranchen, hvor døren typisk står åben for andre bryggere (det var blandt andet af disse veje, at vi lærte at brygge øl). Men vigtigst af alt, så må vi ikke glemme at en af hovedårsagerne til, at vi går ud og drikker en øl (eller flere), er for at åbne en samtale og møde nye mennesker – og hvad bedre end at gøre dette med en Åben øl!

Where

1B Islands BryggeKøbenhavn,

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE