Menu

Marc's Recent Activity

Hazy IPA by DouGall's

Marc R. is drinking a Hazy IPA by DouGall's at Untappd at Home

Un punt diacetilosa, aromàtica però molt terrenal. Evidentment afruitada, amb mango i préssec davant. Les IPA habituals li passen la mà per la cara. Seguiré amb Leyenda i qualsevol de les seves cerveses que portin la paraula IPA.

Can Can

Check-in Photo

Tres Mares by DouGall's

Marc R. is drinking a Tres Mares by DouGall's at Untappd at Home

Correcta, com sempre. Per mi potser la més fluixa del 'roster' de Dougall's, però perquè a mi em tira molt més el rollo amber americà. Aromes herbals, amb pa torrat i un punt de caramel. Fons sulfurós, però que no molesta.

Bottle Bottle

99 Bottles (Level 55) Earned the 99 Bottles (Level 55) badge!
McEwan’s Levy by Eagle Brewery (formerly Charles Wells)

Marc R. is drinking a McEwan’s Levy by Eagle Brewery (formerly Charles Wells) at Untappd at Home

És una cervesa subtil, que no destaca pels seus sabors intensos precisament. Però m'agradaria trobar a les aixetes coses com aquesta. 3.2%ABV, a bon preu, i amb molts pocs "danys colaterals". Aromàticament pruna, crosta de pa i toc terrós del llúpol.

Purchased at Lidl

Bottle Bottle

Untappd at Home (Level 22) Earned the Untappd at Home (Level 22) badge! Wheel of Styles (Level 31) Earned the Wheel of Styles (Level 31) badge!
Invierno by DouGall's

Marc R. is drinking an Invierno by DouGall's at Untappd at Home

El sabor és molt bo, i el cos també. Carmel, galeta, herba. Més caràcter de llúpol de l'esperat. Com si fos una Imperial Red Ale. L'únic problema és el perceptible punt aspre. No és una cervesa de sessió, però és fàcil de beure.

Bottle Bottle

Check-in Photo

Pacific Pale Ale by Pyynikin Brewing Company

Marc R. is drinking a Pacific Pale Ale by Pyynikin Brewing Company

Decentíssima. Pel preu, però també si fos una mica més cara. Perfil de llúpol tirant a baix, però bona maltositat i sense defectes. Molt fàcil de beure. Per repetir.

Can Can

Tagged Friends

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE