Menu

Stefan's Recent Activity

Barn Dance by BrewDog

Stefan S is drinking a Barn Dance by BrewDog at Holy Craft Beer Bar

E.reg. En djup fet rund och fyllig BW som tämjts väl av BD. På det hela taget välbalanserad (en elak tunga kunde sagt mindre karaktärsfull - men jag är på gott humör) med gott om maltsötma utan överdrift. Sirap och honung med modest alkoholhetta.

Draft Draft

Draft City (Level 62) Earned the Draft City (Level 62) badge! God Save the King (Level 50) Earned the God Save the King (Level 50) badge!

Check-in Photo

Organic Chocolate Stout by Samuel Smith

Stefan S is drinking an Organic Chocolate Stout by Samuel Smith at Holy Craft Beer Bar

En klassisk engelsman med en slags konservativt modern knorr landar i en nostalgisk smak från barndomens efterrätter. Typ pulverchokladpudding där egentligen bara vispgrädden saknas. Tur det för det hade blivit för mycket. Detta är nog.

Bottle Bottle

Tower of Beer (Level 11) Earned the Tower of Beer (Level 11) badge!

Check-in Photo

Frankenheim Alt by Frankenheim Brauerei

Stefan S is drinking a Frankenheim Alt by Frankenheim Brauerei at Brauerei zum Schiffchen

Ett bevis på att miljön påverkar smaken är att FA som jag haft en njugg inställning till tidigare når hela vägen upp till godkänt på Brauerei Zum Schiffen tillsammans med en dubbel Wienerschnitzel med ljummen potatissallad. Tyskt gemyt är dagens krydda.

Draft Draft

Check-in Photo

Stille Nacht by Brouwerij De Dolle Brouwers

Stefan S is drinking a Stille Nacht by Brouwerij De Dolle Brouwers at Mikkeller CPH Airport

Lucia närmar sig och jag passar på att njuta en passande belgare. SN är en Strong Blonde som lätt bär luciakronan med stolt och egen karaktär vilket innebär tydlig egensinnigt druvjuicig syra utan att bli en suröl. Inte heller Brettig utan finfin druvsyra

Draft Draft

Verified Adventure (Level 73) Earned the Verified Adventure (Level 73) badge!

Check-in Photo

Beau-Monde by Brouwerij De Dochter van de Korenaar

Stefan S is drinking a Beau-Monde by Brouwerij De Dochter van de Korenaar at Dockan

Det här är lite klurigt. Knappt någon kolsyra men väldigt gott. Otät kapsyl eller medvetet ofrizzig? Ska vara en Saison men känns mer som en rökig BW. Smaksatt med bitterapelsiner som bara antyds under rökigheten. Ska den vara så här? En flaska kvar.

Bottle Bottle

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE