Menu

Sam's Recent Activity

Scrumpy by Fermenthings

Sam L. is drinking a Scrumpy by Fermenthings at BAR-N

Appeltjes in de neus met houten tonen. Aroma doet me denken aan de setting van een appelboer: verse appels en houten kistjes. Licht mousserend mondgevoel, gelukkig niet te zoet, gaat mooi over naar een droge finish en met een aangename afdronk.

Check-in Photo

It's Raining Mango's by Brouwerij Frontaal

Sam L. is drinking an It's Raining Mango's by Brouwerij Frontaal at BAR-N

Biertje voor tiidens het opruimen van het terras en het goede weer. Lekker fris, fruitig (mango uiteraard), klein bittertje en een bescheiden zuurtje dat komt piepen. Gewoon goed in zijn stijl.

Purchased at Frontaal Beer Club

Can Can

Fruits of Your Labor (Level 53) Earned the Fruits of Your Labor (Level 53) badge!

Check-in Photo

Terre Noir by Galea Craft Beers

Sam L. is drinking a Terre Noir by Galea Craft Beers at BAR-N

Nog ééntje die moest gekeurd worden voor morgenavond. Interessante stijl én collab! Doet me eerder denken aan een porter. Smaakbeleving van koude koffie maar dan met een leuk, fris bittertje.

Check-in Photo

Grape Me by Gistgeest

Sam L. is drinking a Grape Me by Gistgeest

LCI. Na het opstellen van tent en het terras een welverdiende saison. Zeer fris en geslaagd bij zomerse weer of bij een BBQ. Hoppige saison met een leuk bittertje, zachte smaak, zeer toegankelijk én fan van de gebruikte hopsoort! Dorstlesser troef!

Check-in Photo

Barrelproef 2 by Gistgeest

Sam L. is drinking a Barrelproef 2 by Gistgeest at BAR-N

Leuke tripel met een frisse barreltwist. Zoeter, houtig aroma met een fruitig karakter. Zoete, rijpe appels in combo met druiven en een houten aanwezige afdronk. Leuk probeersel zeg! Ideaal bier om te sharen.

Bottle Bottle

Hopped Down (Level 95) Earned the Hopped Down (Level 95) badge!

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE