Menu

Abel's Recent Activity

Session IPA by Hopsters Brewery

Abel van de Ven is drinking a Session IPA by Hopsters Brewery at Casa de Pepe

Zo’n epische baard is voor ondergetekende helaas niet weggelegd, zelfs niet met hop. Dan maar glad en smooth, iets wat deze IPA niet is maar dat is een goed ding. Hoppig en bitter is deze session IPA wat een ander ABV doet vermoeden. Erg lekker, thx buuf!

Bottle Bottle

Check-in Photo

Hopsicle by FUERST WIACEK Berlin

Abel van de Ven is drinking a Hopsicle by FUERST WIACEK Berlin at Casa de Pepe

Als Fuerst Wiacek en Verdant samenkomen voor een collab dan weet je dat je iets bijzonders gaat drinken. Citra, Motueka en Galaxy zorgen voor een heerlijk volle en romige DIPA met een hopsmaak en schuimkraag waar je u tegen zegt; heel erg lekker 👌🏻!

Purchased at De Bierbrigadier Tilburg

Can Can

Check-in Photo

Polytope by Salikatt

Abel van de Ven is drinking a Polytope by Salikatt at Casa de Pepe

Als je op korte termijn nog een IPA wil drinken na een stout laat het dan deze zijn. Deze Quadrupel IPA doet zijn naam eer aan want het is een waar hopbeescht. Citra en Sabro hop voeren de boventoon en de smaak is dankzij de 11,5% ABV intens en verfijnd.

Purchased at De Bierbrigadier Tilburg

Can Can

Check-in Photo

Caramel Fudge Stout Wild Turkey 2022 by Brouwerij Kees

Abel van de Ven is drinking a Caramel Fudge Stout Wild Turkey 2022 by Brouwerij Kees at Casa de Pepe

Toen ik daarstraks naar buiten keek kreeg ik spontaan zin een bier uit deze reeks en gelukkig hebben we er altijd enkele staan. Ook deze variant van vorig jaar geeft weer een heerlijk volle, ronde en zachte smaak die je opwarmt van binnen; het is herfst.

Purchased at De Bierbrigadier Tilburg

Can Can

Check-in Photo

Yuzu & Kuzu by Brouwerij de Molen

Abel van de Ven is drinking a Yuzu & Kuzu by Brouwerij de Molen at Casa de Pepe

Nog zo’n verrassing van de Molen, ze zijn goed bezig daar in Bodegraven. Met maar liefst 12% ABV verwacht je een sterke en boozy TIPA maar de yuzu zorgt ervoor dat dit juist niet het geval is en geeft het een lekker fruitige afdronk met een citroen bite.

Purchased at Beer Dudes

Bottle Bottle

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE