Menu

Johtaja's Recent Activity

ALLEN by Verdant Brewing Co

Johtaja K. is drinking an ALLEN by Verdant Brewing Co at River Bank

DIPA-niilojen makuun. Ja mullekin maistuu. Mukavasti potkiva monitasoinen humalointi. Ja voi onnea, kun runko antaa vähintään riittävästi tukea; Tasapaino nautittavuuden puolella. Mun makuun asteen liikaa käyneisyyttä, ripaus tuoreutta ei tekisi pahaa.

Draft Draft

Tagged Friends
Atelier 16 by Kakola Brewing Company

Johtaja K. is drinking an Atelier 16 by Kakola Brewing Company at Kakola Brewing Company

Tuoksu raikas, mutta maku; Hento, veltto, tuhnu ja mitä näitä nyt on. Jälkimaku varsinkin vettyy noin viidessä sekunnissa. Eli melko lailla unohdettava tuotos. Ei nyt varsinaisesti pahaa, mutta sama jos vetelisi vanhaksi päässyttä Kari Grandia.

Taster Taster

Atelier 18 by Kakola Brewing Company

Johtaja K. is drinking an Atelier 18 by Kakola Brewing Company at Kakola Brewing Company

Vaniljalikööriä... Vahvaa ja lämmittävää. Tumman vaniljainen suutuntuma, pikkuisen tupakkaa, voltit tuntuvat. Ja valitettavasti tuntuvat liikaa jälkimaussa. Makeutta toki myös tässä päässä, mutta loppupeleissä jää lähinnä alkoholin poltto kurkunpäähän.

Taster Taster

Beyond a Shadow of a Stout (Level 83) Earned the Beyond a Shadow of a Stout (Level 83) badge!
Hofbräu Oktoberfestbier by Staatliches Hofbräuhaus München

Johtaja K. is drinking a Hofbräu Oktoberfestbier by Staatliches Hofbräuhaus München at Untappd at Home

Mallasvetoinen joka nurkasta. Ei kuitenkaan mitenkään raskas juotava, vaikka vilja tässä maistuukin. Tarvitsisi jotain Bratwurstia seuraksi; näin omillaan hörpittäessä kiinnostus loppuu puolen pullon jälkeen. Ihan kiva seinäruusu.

Bottle Bottle

Oktoberfest (Level 3) Earned the Oktoberfest (Level 3) badge!
Viikinäinen Vattu Mojito Sour Ale by Rocking Bear Brewers

Johtaja K. is drinking a Viikinäinen Vattu Mojito Sour Ale by Rocking Bear Brewers at Untappd at Home

Tämä on ollut pitkään häpeämässä jääkaapin nurkassa... Happamuutta omiksi tarpeiksi. Vattu pääosassa suutuntumassa, pikkuisen käy lime ikeniin. Jälkimaku sitrus hedelmäinen ja hapan, pikku mintun sivumaku ensimoukuilla. Vaikeasti ymmärrettävä.

Can Can

Pucker Up (Level 48) Earned the Pucker Up (Level 48) badge! Fruits of Your Labor (Level 31) Earned the Fruits of Your Labor (Level 31) badge!

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE