Menu

Johtaja's Recent Activity

Humalove V: Moo Strikes Back by Humalove Brewing

Johtaja K. is drinking a Humalove V: Moo Strikes Back by Humalove Brewing at VR Kuopio

Aivan liian löysä Milk Stout. Ihan kiva mausteisuus jää kielen päälle, viikunaa ehkä, mutta muuten kokonaisvaltainen valjuus vaivaa. Paahteisuus tuntuu palaneelta, mallas ei maistu ja kestoa ei ole. Toivottavasti "Return of the Moo" on parempaa.

Bottle

Bar Explorer (Level 100) Earned the Bar Explorer (Level 100) badge! So Udderly Sweet (Level 8) Earned the So Udderly Sweet (Level 8) badge! Beerspotting (Level 11) Earned the Beerspotting (Level 11) badge!
Coconut Crater by Wander Beyond Brewing

Johtaja K. is drinking a Coconut Crater by Wander Beyond Brewing at Malja

Melkoista kookosmaitoa. Varsinkin jälkimaussa tummaa makeutta riittää. Ja pitkään. Lämmetessä tulee myös voltit ja mallasrunko paremmin esiin. Silti pikkuisen turhan linnunmaitoinen kokonaisuus, muutoin oikein hyvä naukkailu-IS makeanhimoon.

Can

Tower of Beer (Level 33) Earned the Tower of Beer (Level 33) badge!
Love Potion Sour by Paloaseman Panimo

Johtaja K. is drinking a Love Potion Sour by Paloaseman Panimo at Untappd Virtual Festival Europe

Suutari pysykööt lestissään. Kyllä tässä marjat ja happamuus tuntuu, mutta ei tästä oikein mieleenjäävää löydä. Eikä panimon perusmaku "Runsas Vilja"-tm sovi tyylin. Ottaa hyvillä mielin kerran, mutta ei tähän koura toisteen tartu. Keskitien kulkija.

Purchased at K-supermarket

Bottle

Untappd Virtual Festival Europe (2020) Earned the Untappd Virtual Festival Europe (2020) badge! Hopped Down (Level 33) Earned the Hopped Down (Level 33) badge! Pucker Up (Level 40) Earned the Pucker Up (Level 40) badge!
PARAGON 2018 by LERVIG

Johtaja K. is drinking a PARAGON 2018 by LERVIG at Panema Kallio

Pikkaisen kypsynyttä ja silleen. Tuoksu navetta, mutta maku huomattavasti parempaa. On tyylin mukaisesti tuhtia, todella, ohraisuutta. On alkoa, on iän tuomaa hyvää metsäisyyttä. Ennen kaikkea aikuisen maun tasapainoa. BW-veljeni Axel A. nauttisi tästä.

Bottle

99 Bottles (Level 79) Earned the 99 Bottles (Level 79) badge!
Barrel Aged Speedway Stout (2019) by AleSmith Brewing Company

Johtaja K. is drinking a Barrel Aged Speedway Stout (2019) by AleSmith Brewing Company at Panema Kallio

Pelottavan pehmeä ja nautittava Aikuis-IS. Alkuun vaniljapulla, mutta lämmetessä nostaa maltaisuus mukavasti päätään. Kyllä tästä loppujen lopuksi vahvuuden ja kypsytyksen löytää, silti kokonaisuus pysyy herkkänä hitaasti nautittavan pehmeyden puolella

Taster

Small Brewery Sunday (2020) Earned the Small Brewery Sunday (2020) badge!

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE