Menu

Kenneth's Recent Activity

Is This the Way by Freddo Fox

Kenneth S. is drinking an Is This the Way by Freddo Fox at Untappd at Home

Siste øl i kveld, filmen er om noen karer som prøver å rømme fra et fengsel i Sør-Afrika. Den her er nokså bra, men litt for mye på den søte siden.

Can Can

Check-in Photo

Van-Tam Taskforce by Neon Raptor Brewing Co.

Kenneth S. is drinking a Van-Tam Taskforce by Neon Raptor Brewing Co. at Untappd at Home

Det er tid for film i den store premier league åpningsølhelga og dagens heldige vinner er Escape From Pretoria. Denne ølen er igjen en som stikker en tanke for mye men still en grei IPA.

Can Can

Check-in Photo

Whippersnapper by Blech.Brut

Kenneth S. is drinking a Whippersnapper by Blech.Brut at Untappd at Home

Den store premier league åpningsølehelga del 4: ser kveldens siste kamp, Everton har bitt bedre enn man skulle tro. Denne er også kveldens beste, spiser kirsebær med de store. Av og til funker grapefrukt grassy komboen, og denne er et eksempel.

Can Can

Middle of the Road (Level 97) Earned the Middle of the Road (Level 97) badge! I Believe in IPA! (Level 86) Earned the I Believe in IPA! (Level 86) badge! Haze for Days (Level 49) Earned the Haze for Days (Level 49) badge!

Check-in Photo

Random Rules by Verdant Brewing Co

Kenneth S. is drinking a Random Rules by Verdant Brewing Co at Untappd at Home

Den store premier league åpningsølhelga del 3: etter en skuffende 2-2 kamp der dommeren var elendig og LFC ikke var så gode heller blir dette en gravøl å regne. Men.. ja ikke så verst øl rett under fornøyd skalaen. Stikker litt for mye

Can Can

Check-in Photo

Blood Orange IPA by Oslo Brewing Company

Kenneth S. is drinking a Blood Orange IPA by Oslo Brewing Company at Untappd at Home

Den store premier league åpningsølhelga del 2: denne stikker litt vel mye av appelsin/citrus. Kampen har ikke starta så bra heller, så her kan det bare gå oppover.

Can Can

Here Come the Vikings! (Level 34) Earned the Here Come the Vikings! (Level 34) badge!

Check-in Photo

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE