Menu

New Badge: vandeStreek bier Dry January

Responsive image
vandeStreek bier Dry January badge

Dry January, jij?!

We begrijpen dat Dry January voor velen een uitdagende periode is - een maand zonder alcohol? Dat klinkt bijna als een onmogelijke opgave. Maar hey, we hebben vertrouwen in je (soort van)!

Wij zijn groot fan van non-alcoholische bieren, en dat is niet zonder reden. Voor ons betekent 'non-alcoholic' niet alleen geen alcohol, maar vooral veel smaak, karakter, en een vleugje vandeStreek magie. We houden van bieren die bruisen van smaak, ook zonder de roes. Onze alcoholvrije creaties zijn een ode aan de bierkunst, waarbij we geen compromissen sluiten op het gebied van smaak.

Nu Dry January weer is aangebroken, staan we klaar met onze speciaal geselecteerde non-alcoholische pakketten. Deze pakketten zijn niet alleen een reddingsboei voor degenen die de uitdaging aangaan, maar ook een smaakvolle verrassing voor de sceptici onder ons. Want laten we eerlijk zijn, de kans dat je deze maand zonder een enkel biertje doorkomt, is wellicht kleiner dan je denkt. Maar geen zorgen, wij oordelen niet. Sterker nog, we supporten je in elke slok - of die nu alcohol bevat of niet.

Voor de 'flexibele' doorzetters, degenen die misschien een dagje smokkelen, hebben we ook iets in petto. Want bij vandeStreek begrijpen we dat soms een beetje flexibiliteit nodig is. Het leven is tenslotte te kort om jezelf al te strenge regels op te leggen, toch?

Ons doel tijdens Dry January is niet alleen om je te ondersteunen in je alcoholvrije reis, maar ook om je te laten zien dat non-alcoholische bieren net zo smaakvol, avontuurlijk en bevredigend kunnen zijn als hun alcoholhoudende broertjes en zusjes. We hopen natuurlijk dat je het haalt, maar als dat niet lukt, staan we klaar met een troostrijk, smaakvol alcoholvrij biertje.

Dus, Dry January, jij?! Wij zeggen: Proost, op een maand vol smaakvolle ontdekkingen, met of zonder alcohol!

Ga naar onze website om alle pakketten te bekijken, zonder maar ook met alcohol: https://vandestreekbier.nl/collections/dry-january

To earn Level 1: Check in any one (1) vandeStreek bier Non-Alcoholic beer between January 1 and 31, 2024 including: Playground Non Alcoholic IPA, Fun House Non Alcoholic NEIPA, Grapefruit Non Alcoholic IPA, and Bumper Non Alcoholic Blond.

To earn Level 2: Check in all four (4) vandeStreek bier Non-Alcoholic beers between January 1 and 31, 2024 including: Playground Non Alcoholic IPA, Fun House Non Alcoholic NEIPA, Grapefruit Non Alcoholic IPA, and Bumper Non Alcoholic Blond.

Our Cookie Policy, Terms of Service, and Privacy Policy have been updated. By continuing to browse our site you agree to these updates. For additonal information or feedback, visit help.untappd.com
I AGREE